En god mor

Vi ser desværre flere steder at kaninmor IKKE må forsvare sine unger, det er en sikker død for hende og ungerne, man vil ikke avle på "dårlige" sind😥

Her avler vi efter sunde dyr og gode sind. Hvad med at give dyrene en chance i forhold til deres type og hvordan man evt. nærmer sig hunnen, og hvordan forholdet til kaninen normalt er! Det er klart en kanin reagerer når de sidder i lukkede kasser med en låge hvor de kun kan se lige overfor og ikke er forberedt når lågen pludselig åbnes.

En god mor forsvarer og passer på reden med unger, her lader vi mor få ro til hun selv forlader buret, som regel senest efter 1 uge, og kan så forsigtigt kigge om alt ser ok ud- hvis behov er det at hive unger ud i hånden inden de selv kommer frem? 😠Det giver stress og unødvendig risiko for ungerne og mor!

 

 

Koloni :O(

Vi har købt en FV hun fra avler ,der vil stoppe. Hun har gået i flok med 6 andre hunner og 1 han. 😠 Fyldt med bid og meget tynd- Det er ikke iorden at have kaniner i flok, det er IKKE flokdyr, skal man have flere sammen kræver det store indhegninger og masser af skjulesteder.

Selma nedkom med 8 søde unger 2 dage efter vi havde hentet hende. 

 

  • Selma

  • unger