Indien og kenya

Vi har været gennem et stormvejr i ønsket om at hjælpe 😠 Her er lidt råd om hvad man skal kigge efter;

Religion- Vi vil under ingen omstændigheder støtte nogen form for religion. Det står kun tydeligt hvis organationen er neutral- hvis der ikke står noget må man søge lidt rundt, vi fandt frem til det var indre mission og store beløb gik til deres kirke, og missionærer😠 Det er i sidste ende de fattige der er fanget og tvunget . 

Priser, samlign , tjek evt. andre sider. Det kan ikke passe at en ged koster 3 x så meget , eller de "madposer" der købes dyrt til fattige sultne en 3 x så små som andre steder, og man ikke kan se hvad der er i .

Pakker der sendes til sponsorbørn skal ikke pakkes ud af andre end barnet!

Loven forbyder billeder af børn på "tilbud", alligevel støder man på fænomenet flere steder😥

Opfindsomheden har ingen grænser når der samles ekstra ind, men ingen undrer sig over store beløb med kun få "faddere", hvorfor mon der er børnhjem? Babyer/små børn kan sælges til lande hvor reglerne er løsere end herhjemme . 

Vores valg er faldet på 3 unge hos Den danske hjælpefond ;http://www.dendanskehjaelpefond.dk/ Hvor jeg hjælper lidt 😘

Her går hver en krone til børnene og der er brug for det! Samtidig er der mulighed for at følge de unge ind i videre uddannelse, så de får et liv med god indtægt og dermed et level op. Vores 3 skal så vidt vi kan bestemme det i videre gående uddannelse. 

Vores dejlige Rama elefant i https://www.sheldrickwildlifetrust.org/

Pas på når du vil hjælpe, pengene skal lande på rette sted 

🙂